Apartmani 4M

Kostrensko leto 2023!

Dragi prijatelji, ljubitelji sunca, mora, dobre zabave i gastronomskih poslastica vrijeme je da se pripremite za nezaboravno Kostrensko leto???? ????
Obalna šetnica, kostrenske plaže i trgovi, postaju velika pozornica i odredište svih ljubitelja glazbe, poezije, dobre hrane, zanimljivih kino i kazališnih predstava koje uz podršku Croatia Full of life i Visit Kvarner te pod pokroviteljstvom Naša Kostrena organiziraju Turistička zajednica općine Kostrena, Centar kulture Kostrena uz podršku Komunalnog društva Kostrena. Program Kostrenskog leta podržali su i sponzori Dezinsekcija Rijeka te tvrtka Ceramiche Mariner.

Šestu godinu zaredom svi koji žele moći će 11. i 12. kolovoza uživati u besplatnim projekcijama pod vedrim nebom. ⭐️ Kino na otvorenom do sada se pokazalo kao pun pogodak, vjerujemo da će tako biti i ove godine. ????

Pridružite nam se  četvrtak, 20. srpnja, na nevjerojatnom koncertu s mora.
???? PachaMama Street Connection, omiljeni izvođači Kostrenskih kupača, zaplovit će brodom Dezinsekcije od Uvale Žurkovo prema Novoj vodi. Kao i svake godine, donijet će ritam i ples na naše plaže.
⏰ Plovidba započinje u 17.30 sati. Ne propustite ovo nezaboravno iskustvo i pridružite nam se na plaži!
Kostrenska noć dugovječna je zabavna manifestacija na kojoj su do sada nastupala mnoga zvučna imena hrvatske estrade, a ove godine na red je došao dugo priželjkivani glazbeni gost – Joško Čagalj Jole čiji energični nastupi i svima znani hitovi jamče dobro zabavu i ples do kasnih noćnih sati!
Ulaz je besplatan, a posjetitelje očekuje bogata ponuda hrane i pića.
Jedna noć u Kostreni – nešto sasvim novo i posebno !

Uz nekoliko fotki naših gostiju koje najbolje dočaravaju boravak kod nas i par najava ( fotografije preuzete od TZ Kostrena ) , čekamo vas i ovoga ljeta u najljepšem malom mjestu na Kvarneru ! Dobro došli !