Apartmani 4M

Gibonni u Kostreni 09.12.2017 ! Mikulna !

Želite izaći na koncert  Gibonnia ! Daleko vam je za voziti kasno kući po hladnoći, možda i snijegu, a morate i paziti da ne popijete nešto jer vozite .

No ima načina da provedete nezaboravni vikend u Kostreni.

U subotu 9. prosinca u Sportskoj dvorani Kostrena nastupit će popularni splitski pjevač Zlatan Stipišić Gibonni. Koncert će biti održan u sklopu trećeg izdanja Mikulne, kulturno-zabavne manifestacije koja se održava povodom Dana Općine Kostrena i njenog zaštitnika svetog Nikole. Sajam Mikulna odvija se u subotu ispred sportske dvorane Kostrena u kojoj u 20:00 počinje i koncert koji želite poslušati.

Program Mikulne ove je godine iznimno bogat pa će tako svi posjetitelji moći uživati u svečanom paljenju blagdanske rasvjete na velikom boru ispred Sportske dvorane Kostrena, natjecanju u kuhanju ”Lignji na saft” po tradicionalnom kostrenskom receptu, degustaciji tradicionalnih ”Kostrenskih slastica” te izboru najbolje.

Najmlađe očekuje druženje s omiljenim svetim Nikolom, a svojim će nastupima manifestaciju upotpuniti i djeca iz OŠ Kostrena i Dječjeg vrtića ‘’Zlatna Ribica’’. Održat će se i zabavne radionice za djecu, a svi zainteresirani moći će prigodno oslikati svoja lica. Cjelodnevnim glazbenim programom zagrijavat će nas Klapa Trabakul iz Kostrene, bend Kantridersi te glazbeni duo LSD – Love, Sing, Dance. U 20 sati u Sportskoj dvorani Kostrena nastupit će Zlatan Stipišić Gibonni. Nakon koncerta nastavlja se druženje na Trgu ispred dvorane do kasnih noćnih sati uz ritmove LSD dua.

Mikulna je manifestacija u čast sv. Mikuli, zaštitniku Kostrene osmišljena s ciljem da oživi davno zaboravljeni običaj pomorske Kostrene – “sajanje”.
Svoj rad predstavit će brojne udruge, klubovi i umjetnici na čijim će se štandovima naći mnoštvo rukotvorina koje mogu biti idealan poklon za nadolazeće blagdane. Udruge i klubovi sudjelovat će u akciji doniranja i na taj način obnoviti kostrenski običaj ”sajanja”. Svi prikupljeni prilozi donirat će se Košarkaškom klubu Kostrena za program “Košarka u kolicima”.

Ulaznice za koncert pod pokroviteljstvom Komunalnog društva Kostrena, moguće je kupiti na blagajni Sportske dvorane Kostrena, Dallas music shopu, Foto reviji u Starom gradu, Caffe baru Nad Urom u Robnoj kući RI i na web-stranici mojekarte.hr. Cijena im je u pretprodaji 70 i 100 kn, a na dan koncerta za njih će biti potrebno izdvojiti 100, odnosno 150 kn. Početak koncerta zakazan je za 20 sati.

Dođite, opustite se, zabavite i nakon svega odšetajte u topli apartman umjesto da vozite umorni natrag. Vikend Paket “Giboni” već od 15E/osobi ! ZA sve informacije stojimo na raspolaganju. 098675125

Iskoristite i ostatak vikenda za posjet Adventu u Rijeci.

Klizanje samo par metara od mora ili Trsatska gradina ukrašena sa 11 km lampica … iznenadit ćete se ljepotom našeg grada.  Dobro nam došli !