Apartmani 4M

Smještaj u Gorskom kotaru

Dobro došli u Villu Ursus !
Kao što naši dragi morski gosti Apartmana 4M Kostrena već znaju , mi smo zaljubljeni osim u more i u planine. I evo ljubav je donijela još jedan mali raj stvoren za odmor. Uskoro vrata za goste otvara Vila Ursus u Smrečju ( između Gerova i Tršća).
Ovaj je kraj poznat po medvjedima a kako naša dva medvjedića već godinama čekaju svoje mjesto u šumi tako smo i našoj kućici odlučili dati ime Villa Ursus ( Villa medvjed)
Komforno može ugostiti 6 osoba u 3 spavaće sobe a moguća su još 2 kreveta u igraonici tako da nitko ne mora spavati u dnevnom djelu.
U prizemlju je kuhinja, dnevni dio s kaminom, spavaća soba s bračnim krevetom, spavaća soba s krevetom na kat i kupatilo.
Na galeriji je igraonica opremljena za zabavu naših mladih gostiju te master bedroom s bračnim krevetom, wc, hidormasažna kada s pogledom. Trenutno smo u punom zamahu uređivanja detalja da vam odmor ove zime bude što ugodniji a na proljeće kreću i radovi uređivanja vanjskog dijela. Napredak možete pratiti u našim objavama a svoja vrata otvara uskoro.