Apartmani 4M

Sretan Božić i Nova 2019 g !

U duhu Božića darujemo Vas sa 20% popusta na rezervacije ostvarene do 6.1 !

U ponudi su Apartmani M1 za 2(+1), M2 za 2+2, M3 za 3+2 i M4 za 2+2 osobe, 3 dječja krevetića i 3 hranilice. Možemo primiti ukupno do 15 gostiju pa ako na odmor želite povesti veliku obitelje ili grupu prijatelja evo vašeg privatnog malog raja.

Na dvorištu su na raspolaganju : pješčanik, trampolin, igralište za mali nogomet i košarku, badminton, pikado, roštilj, stolni tenis , razne igračke i društvene igre. Ograđeno dvorište uz parking ulaz na daljinski a tu su i 2 jezera s ribicama koje mali gosti vole hraniti.

Svi apartmani opremljeni su klima uređajima, sat Tv, wifi, mikrovalne, terase, perilice suđa i rublja i sva oprema koja bi vam mogla zatrebati za ugodan odmor. Dječji krevetići i hranilice su na raspolaganju bez nadoplate.

Na dvorištu je i neizostavan roštilj a osim što svaki ap ima svoj stol na terasi nudimo i veliki stol za veća društva.

Do plaže s hladom je manje od 300m a duž šetnice duge 3,5 km plaže su za svaki ukus kao i nekoliko odličnih restorana.
U mjestu postoji i pseća plaža a u 2 od 4 apartmana i psi su dobro došli.

Kostrena se nalazi između Rijeke i Crikvenice što joj daje odličnu lokaciju za odmor bez gužvi i putovanja satima u koloni. Ako poželite na izlet u roku od 30 min ste u Opatiji, na Trsatkoj kuli, u Crikvenici ili na Krku a Kostrenske plaže nose plavu zastavu i pružaju mir i odmor kakvo razvikana mjesta ne mogu dati.

Dobro došli ! www.apartmani-4m.eu