Apartmani 4M

Uskrs u Kostreni !

Pozivamo vas da vikend 23.3 do 26.3 i proljetni raspust 28.3. do 9.4. provedete na suncem okupanim plažama Kostrene !

Pozivamo Vas da Cvjetnicu provedete na terasi Narodne čitaonice u Kostreni Sv. Luciji, gdje ćete moći uživati u bogatoj ponudi domaće hrane hrvatskih OPG-ova, delicijama spravljenim po receptima naših nona, kreativnim radionicama i zabavnim igrama, koje će, vjerujemo, podjednako veseliti male i velike posjetitelje!

Najmlađi posjetitelji dobit će priliku naučiti ukrašavati pisanice raznim tehnikama poput pirografije i bojanja i provjeriti spretnost i vještinu u raznim igrama poput trčanja s jajem u žlici, kucanju pisanica te potrazi za skrivenim pisanicama oko čitaonice ili pak oslikati lice veselim proljetnim motivima.

Oni nešto stariji, uz kupnju zdravih, domaćih proizvoda, moći će naučiti nešto novo o zdravoj prehrani, jestivom samoniklom bilju i prirodnoj kozmetici.
Kao zvijezde programa izdvojit ćemo poznatog primorskog kuhara Kristiana Kozmića, autora kuharice Primorski pijat koji će nas kroz svoj kulinarski show upoznati s primorskim uskrsnim specijalitetima i Anu Smokrović, autoricu bloga Anino povrće, koja će prezentirati ratarsku gastronomiju i načela zdravog i ispunjenog života te kako u svoju prehranu uvrstiti razno povrće.

Turistička zajednica Općine Kostrena posjetitelje će počastiti ukusnim i nezaobilaznim proljetnim specijalitetom primorskog kraja – fritajom sa šparugama!

No tu proljetna zabava ne završava. Za sam Uskrs i uskrsni raspust za naše male goste u sklopu Apartmana 4M bit će organizirana potraga za uskršnjim jajima sa nagradama za najbolje nalaznike kao i proljetna radionica ukrašavanja poklona za sve prilike !