Apartmani 4M

Uživajte u ljetu unatoč pandemiji!

Zbog epidemije Covid-19 uveli smo neke posebne promjene koje će vas dodatno zaštititi i učiniti boravak opuštenijim i sigurnijim

  • Apartman se nakon odlaska gostiju prvo dezinficira posebnim germicidnim lampama i ozonatorima zraka koji ubijaju sve viruse i bakterije na svim površinama koje svjetlost obasjava. To uključuje i madrace i jastuke koje je inače teže dezinficirati. Potom se detaljno čisti z Labpro dezinficiensima koji su odobreni in uništavaju virus covid-19. Nakon što je apartman očišćen i opremljen posteljinom i ručnicima ( koji dolaze sterilizirani i ispeglani iz praonice) i sve je tipi topi, još jednom se pale germicidne lampe i ozonatori. To je proces koji traje nešto duže od uobičajenih mjera no vjerujemo da nikome neće biti problem ulaz u apartman od 16 sati ako zna da je apartman besprijekozno dezinficiran.
  • Ukoliko želite uz prethodni dogovor možete ponijeti i svoje jastuke i ručnike no  o tome se unaprijed dogovaramo. Ako ćete se tako osjećati još sigurnije i komotnije zašto ne.
  • Staklene čaše koje su vas uvjek čekale sterilne u celofanu u kupatilu, zamjenjene su jednokratnim čašača u celofanu. Sapuni su u dozatorima antibakterijski.

Ranije je dvorište i igralište bilo na raspolaganju svim našim gostima. Ove godine i tu smo uveli promjene pa tako :

Apartman M2 ( prizemlje) ima samo svoj dio dvorišta ispred apartmana sa trampolinom, pješčanikom, ljuljačkom, tobogan, kamin s roštiljem.

Apartman M3 ( 1 kat) ima novi direktni silaz na igralište za košarku i mali nogomet, na kojem smo dodali i garnituru sa sjedenje, pješčanik i klackalicu.

Apartman M1 kao najmanji nema dio dvorišta ali na svojoj terasi ima sukladno dobi djeteta kućicu ili šator , stolić,  igračke.

SVE igračke i sprave za igru dezinficiraju se prilikom svake smjene gostiju tako da imate maksimalnu sigurnost u samo svom djelu. Ne djelite apsolutno ništa sa drugim gostima.

Neki znaju nekima je novost i da je uz more postavljeno nekoliko solarnih klupa za punjenje mobitela, radi se na free wifi mreži za ovo ljeto.

U cjeni apartmana je i parkiran karta za CIJELU Kostrenu pa tako ako vam se sviđa i najudaljenija plaža ne morate do nje ići pješke !

Novost od prošle godine je i gliser 4M u dodatnoj ponudi,  koji je ovu zimu i temeljito renoviran i spreman čeka da vas poveze na izlet, kupanje, razgled s mora ili ribolov.

Stari gosti ostvaruju i popust  a kao i uvijek popusti su tu i za blizance i dijabetičare.

Kao i inače apsolutno sve u apartmanu je u cijeni, nema nadoplata.

Izleti gliserom u dodatnoj ponudi!

Do ponovnog susreta želimo vam prije svega puno zdravlja !

Lijepi pozdrav od ekipe Apartmana 4M Kostrena