Apartmani 4M

Cjenik

Cjena Apartman  M1 **** ( 2 osobe ((+ malo dijete)  na dan iznosi od 35E na više ovisno o terminu i broju osoba.

Cijena Apartmana M2 ****  ( 2+2) na dan iznosi od 50E na više ovisno o terminu i broju osoba.

Cijena Apartmana M3 ***  ( 3+2) na dan iznosi od 50E na više ovisno o terminu i broju osoba.

Cijena Apartmana M4 **** (2+2) na dan iznosi od 40E na više ovisno o terminu i broju osoba

UKLJUČENO U CJENU :

Boravišna taxa uključena je u cijenu.

Klima uređaj – grijanje/hlađenje – uključen je u cijenu.

Dječji krevetić i hranilica bez nadoplate.

Boravak psa uz prethodni dogovor moguć je u apartmanima M1 i M3. 1 pas boravi bez nadoplate, za drugog psa nadoplata je 5E noć

Ulaz u apartman iza 15 sati, izlaz iz apartmana do 10 sati.

Akontacija za rezervaciju apartmana je 30% . Ostatak cijene plaća se na dan dolaska u apartman u gotovini !

Poseban popust za dijabetičare i gemine 365 dana u godini 🙂

COVID pravila  !

S obzirom na pravila o akontaciji, imamo osnovno pravilo za osobe koje nam stižu iz inozemstva da akontaciju vratimo samo u slučaju da su granice zatvorene (granice u Hrvatskoj ili u vašoj zemlji iz koje dolazite), jer nitko ne može utjecati i promijeniti tu situaciju ILI ako želite akontacija može ostati za bilo koji drugi termin po dogovoru u narednih 12 mjeseci. Dakle nikako akontacija ne propada.

Ne znamo koja bi druga ograničenja mogla biti u vašoj ili drugim zemljama s obzirom na testove, njihovu cijenu ili cijepljenje, pa u tim slučajevima ne možemo izvršiti nikakvu obvezu povrata.

Zaista se nadamo da će ove godine stvari biti normalne i da neće biti ograničenja. Svjesni smo i da gosti žele biti oprezni.

Ako želite sačekat za rezervacijom, razumijemo. U tom slučaju možemo se čuti krajem svibnja kada će vjerujem biti jasnija slika. Rezervacija je potvrđena nakon uplate akontacije 30% na osnovu službene ponude koju dobijete na  mail i koja vrijedi do navedenog datuma a na kojoj su svi vaši točni podaci i podaci o smještaju.

Za goste koji nam stižu iz Hrvatske – srećom nema restrikcije granica ali u slučaju potvrde o samoizilaciji ili pozitivnom testu nekoga od članova obitelji koja stiže na odmor, akontacija vam vrijedi za bilo koji termin po dogovoru u narednih 12 mjeseci. Ne propada !

Nakon što ste se smjestili u apartman, registrirali smo vaš dolazak , izdali vam račun i naplatili ostatak cijene rezerviranog smještaja, povrat cjene smještaja nije moguć više osim u slučaju potrebe za liječenjem ili vandrednih okolnosti.  Puše bura,pada kiša ili ne sviđa mi se plaža, more nam je hladno/toplo  i slično nisu razlog za povrat !

 

v3

Save

Save

Save